HER FINDER DU

LÆS VORES

LIDT MERE

YDELSER

NYE & BRUGTE

MEDARBEJDERE

KONTAKT OS

CASE IH MAGNUM TRAKTORSERIE

Til krævende arbejdsforhold

Den gennemtestede Magnum-serie er traktorfavoritten til store landbrug og maskinstationer. Den byder på konstant høj produktivitet og er indbringende investering.

Magnum Serien blev lanceret i 1987 og har gennem 27 år udviklet sig til at blive det mest populære valg for store bedrifter og maskinstationer, som kræver det absolut bedste. Den nye Magnum arbejder sig hurtigt og effektivt gennem enhver opgave med imponerende produktivitet.


Ingen arbejdsdag bag rattet føles for lang i den luksuriøse og komfortable Magnum førerkabine med intuitive og ergonomiske betjeningsfunktioner, lydsvagt førermiljø og blød kørsel. Og hvis arbejdsdagen skulle trække ud til efter mørkets frembrud, laver den stærke 360-graders LED lygtepakke natten om til dag, så du kan få klaret opgaven.

ENESTÅENDE KOMFORT

Du vil ikke føle dig træt efter en lang arbejdsdag i Magnum, med de lave lydniveauer, klimaanlæg og fremragende udsyn til dine front- og bagmonterede redskaber. De nye todelte, brede spejle gør det muligt at holde øje med anhænger eller kornvogn under transportopgaver. En 360-graders LED belysningspakke giver dig mulighed for at fortsætte arbejdet efter mørkets frembrud uden at sætte farten ned. 5-punkts affjedringssystemet (førerkabine, sæde, aksel samt lift for og bag) vil sikre dig en utrolig blød kørsel.

 

INTUITIV BETJENING FOR FULD KONTROL

Du får perfekt overblik over alle dine Magnum funktioner: det integrerede kontrolpanel giver dig overblik over alle de vigtigste informationer og AFS Pro 700 skærmen integrerer data fra traktor og redskab. Det nye multifunktionshåndtag gør betjeningen endnu lettere, det har mere tydelige markeringer på knapperne, så du vil kunne genkende dem ved berøring og knapperne lyser til arbejde om natten. Du finder alle dine Magnum kontrolfunktioner lige ved fingerspidserne.

IMPONERENDE EFFEKTIVITET UNDER MOTORHJELMEN

Den stærke 8,7 liter, 6-cylinder motor er designet til at yde optimal styrke og brændstofeffektivitet. Den fladere momentkurve på den nye Magnum leverer maks. drejningsmoment ved et større motoromdrejningsområde. Stage IV miljøstandarder overholdes med vores patenterede højeffektive Hi-eSCR efterbehandlingssystem, som leverer ekstra styrke og brændstofeffektivitet ved

ekstraordinært lave omdr/min. og uden tab af effekt.

 

EFFEKTIVITET PÅ MARKEN OG PÅ LANDEVEJEN

Du kan vælge den gennemtestede Fuld Powershift transmission med automatisk produktivitetsstyring (APM), som automatisk reducerer motoromdrejningerne, så de passer til effektbehovet. Eller du kan vælge den konstant variable transmission, som gør Magnum CVX til den perfekte all-rounder i marken og på landevejen med automatisk kørehastighed fra 0 til 40 km/t.

FØDT TIL STYRKE

Med den nye Magnum løber du aldrig tør for kræfter. Du kan regne med en imponerende løftekapacitet på 10.580 kg, en fuldt integreret frontlift med en løftekapacitet på op til 5 tons, og der er mulighed for montering af front-PTO. Hvis du arbejder med store redskaber på din Magnum, som kræver ekstra høj hydraulisk ydelse, kan du vælge twin-flow hydraulikpumpe. Der er mulighed

for op til 6 eketro-hydrauliske fjernventiler, som gør det muligt at styre mange funktioner uden at skulle flytte om på hydraulikslangerne.

 

FULD EFFEKT TIL REDSKABET

Den stærke PTO lever op til de krav, der følger med den øgede motoreffekt. 1.000 PTO-omdrejninger opnås ved 1.803 omdr/min., hvor der er en enorm effektstigning. Magnum kan også fås med en 540/1.000 omdr. PTO.

 

AFS: MAKSIMER UDBYTTET MED PRECISION FARMING

Den integrerede AFS Pro 700 touchskærm giver dig et hurtigt overblik over alle de vigtigste data, fra brændstofforbrug til motor- og PTO-effekt. Den giver dig også mulighed for hurtig og let justering af indstillingerne for de forskellige redskaber og arbejdsforhold. Magnum er forberedt til ISOBUS for kontrol af kompatible redskaber. For maksimering af effektiviteten kan du vælge mellem

en komplet serie af autostyrings muligheder, som tilbyder præcisionsniveauer på ned til 2,5 cm.

MAGNUM GALLERI

KATALOGET

DOWNLOAD

VIDEO

ÅBNINGSTIDER

LINKS