CASE IH AXIAL FLOW®

Teamwork mellem mejetærsker
og fører

Axial-Flow® mejetærsker er i en klasse for sig selv, når det gælder ren ydelse. Med op til 635 hk til rådighed og korntanke med plads til op til 14.400 liter, er kapacitet ikke et problem. Disse maskiner er designet til at læsse mange tons i vognene så hurtigt som muligt, uanset afgrødetype eller arbejdsforhold – men ikke på bekostning af kornets eller halmens kvalitet. Skånsom

tærskning og kvalitetshalm til strøelse er varemærket for de seneste Axial-Flow® rotorer.

 

DE NYE AXIAL-FLOW®

Mejetærskerne er fremstillet til at løse opgaverne på de moderne, mellemstore landbrug, fra professionelle gårde til progressive brug. De er bygget op omkring det gennemtestede princip for Axial-Flow® enkeltrotorteknologien og de store fordele i form af grundig tærskning, lavere effekttab og utrolig skånsom afgrødehåndtering.

UKOMPLICERET ENKELTROTORTEKNOLOGI

Siden introduktionen for mere end tre årtier siden, har Axial-Flow® altid været en fuldblods rotormejetærsker, med en enkelt rotor til både tærskning og udskillelse.

Dette gennemtestede, enkle, men effektive design, gør det til en af markedets mest pålidelige og servicevenlige mejetærskere.

AXIAL-FLOW® SKÆREBORDE DESIGNET TIL AT OPSAMLE HVERT ENESTE KORN

Den nyeste generation Case IH skæreborde, tilgængelige i bredder op til 12,5 m, er specialdesignede til europæiske forhold og giver dig mulighed for at udnytte mejetærskerens kapacitet optimalt.

Vælg mellem 3050 VariCut eller 2000 Serie skæreborde samt en serie med med faste eller opfoldelige majsborde.

FINSNITNING, ET PERFEKT SKÅR MED INTEGRERET SNITTER

Mejetærskeren er det vigtigste værktøj, når det gælder etablering af næste års afgrøde. Axial-Flow® præcisionssnitning for og bag sikrer den perfekte start på næste sæson.

Hvis snitteren frakobles, har du i stedet fine række halm til presning.

 

CASE IH KABINEN - DET STED DU HELST VIL VÆRE

Ingen mejetærskere er mere ukompliceret eller mere komfortabel at betjene, end den nyeste Serie Axial-Flow®. Multifunktions fremdriftshåndtaget giver dig alle mejetærskerens vigtigste udvendige funktioner lige i hånden, og kontrolfunktionerner er grupperet og arrangeret i den mest ergonomiske og logiske placering, som følger mejetærskerens funktion fra for til bag for let betjening af alle skærebordets og tømmesneglens funktioner.

 

HOLD ØJE MED PRÆSTATIONEN

De nye Case IH telemetrisystemer forbinder mejetærskerens integrerede registreringsfunktioner med gårdens computer via trådløs telekommunikationsteknologi for at sikre overførsel af informationer om maskinen, markarbejdet og geografisk placering i realtid. Hvis man har mere end én mejetærsker i brug, er det muligt at se hele maskinparken på en enkelt webside. Et system baseret på SMS-meddelelser gør det muligt at holde øje med præstationsrapporter, omgående sporing og eventuelt

tyveri af brændstof.

VIDEO

KATALOGET

ÅBNINGSTIDER

LINKS