OM OS

Maskincentrum A/S blev stiftet i de begyndende måneder af 2015 som et kompagniskab mellem to etablerede kræfter på området, Carsten Carøe Sørensen, indehaver af Sørensen og Lynggaard A/S i Viborg, og Peter Nielsen, indehaver af Salling Traktorservice A/S i Spøttrup og Nordvestjysk Traktorservice A/S i Hurup.

Maskincentrum med placering i Aulum åbnede dørene den 9. februar 2015 og kunne dermed fortsætte forhandlingen af Case IH samt flere andre spændende mærker.

Både Peter Nielsens og Carsten Carøe Sørensens to andre Case IH forretninger fortsætter uændret, og der er således ikke tale om en fusion mellem de to partnere.

Udover at forhandle Case IH får den nye maskinforretning også salg af andre landbrugsmaskiner samt have- og parkløsninger til såvel professionelle som private.

 

Både salg og service i Aulum

Maskincentrum A/S har udstilling af maskiner i en flot ny hal på Farvervej 9, et veludstyret værksted  og et omfattende lager af reservedeledele på Smedegade 3.

Vores målsætning er at servicere landbruget, maskinstationer og have-folket i området med stærk faglig ekspertise og de bedste maskinløsninger på markedet. Vi har mange års erfaring i branchen og det er en sikkerhed for vores kunder, som med garanti vil opleve en reel og kompetent betjening.

Vores salgsafdeling kan hjælpe dig med både nye og brugte maskiner ligesom vores værksted kan servicere dine maskiner uanset mærke og model.

Vores serviceafdeling er opdateret med tidens krav og vores rullende servicevogne kommer gerne til dig, når akut hjælp er påkrævet.

Vores målsætning er at servicere landbruget, maskinstationer og have-folket i området med stærk faglig ekspertise og de bedste maskinløsninger på markedet..

KONTAKT SALG

ÅBNINGSTIDER

LINKS