HER FINDER DU

LÆS VORES

LIDT MERE

YDELSER

NYE & BRUGTE

MEDARBEJDERE

KONTAKT OS

CASE IH FARMLIFT

Giv din indtjening et løft

Når der skal læsses korn, flyttes sække, stables baller eller spredes gødning, giver Farmlift teleskoplæssere dig samme høje kvalitet ved håndtering af materiale på gården, som du har lært at forvente af Case IH traktorer og høstmaskiner. Med en serie bestående af seks modeller med løftekapaciteter på 2.500-4.200 kg og max. løftehøjder på 5,7-9,1 m, har den nye Farmlift linje samme fremragende egenskaber, som de øvrige Case IH maskiner – robusthed, pålidelighed, intuitiv betjening og enestående komfort kombineret med imponerende styrke, hastighed og manøvrering. Fra husdyravleren, som har brug for en adræt, kompakt teleskoplæsser til den store husdyrproduktion, der kræver en maskine med meget høj løftekapacitet og præstation – er Farmlift den optimale løsning. Farmlift Serien med gennemtestet driftssikkerhed til konstant arbejde, 365 dage om året, udfører en lang række forskellige opgaver, uanset om det er sommer eller vinter. Uanset hvad du dyrker, er håndtering af materiale formodentlig en regelmæssig del af dine arbejdsopgaver. Så læs videre og opdag, hvordan en Case IH Farmlift kan give din forretning et løft.

EN MODEL TIL ETHVERT BEHOV

Case IH har altid været i stand til at dække behovene hos stort set alle typer landbrug, og Farmlift teleskoplæsserne fortsætter denne tradition. Fra den kompakte kun 1,8 m brede og under 2 m høje model 525, til model 742 med imponerende 4.200 kg max. kapacitet og model 935 med en enorm rækkevidde på 9,1 m samt en masse modeller derimellem, tilbyder Farmlift Serien maskiner, som opfylder ethvert behov. Med sidemonterede motorer på alle modeller, fremragende udsyn til alle sider for let og sikker betjening, uanset om der arbejdes i trange bygninger, på åbne gårdspladser eller ude i marken. Uanset om der er monteret hydrostatisk transmission, Powershift eller Autoshift transmission, er der aldrig mangel på vejgreb, og de gennemtestede motorer, som er Stage IIIB godkendte, sikrer altid høj effekt og momentreserve, når du har mest brug for det.

De højtydende Farmlift 635 og 742 modeller tilbyder enorme produktivitetsniveauer takket være de stærke motorer, som gør dem utroligt velegnede til større landbrug og maskinstationer. Disse højtspecificerede maskiner udfører arbejdet hurtigt og nemt. De alsidige Farmlift 632, 735 og 935 modeller håndterer ubesværet en række forskellige opgaver, dag efter dag. Højt hydraulisk flow, skarpe styreudslag og stor løftekapacitet betyder, at disse allround maskiner er det perfekte valg til mange typer landbrug af forskellig størrelse.

Den kompakte Farmlift 525 er ideel til arbejde i staldbygninger med begrænset højde og smalle indgange. En skarp venderadius og kompakte dimensioner, men stærk

motor og høj løftekapacitet, gør denne maskine til det perfekte valg til mindre husdyrbrug.

FARMLIFT GALLERI

KATALOGET

DOWNLOAD

ÅBNINGSTIDER

LINKS