Case IH

Axial-Flow 9250

Case IH Axial-Flow® mejetærskere er bygget til de udfordringer der er i forbindelse med klimaforandringerne, afgrøder med højt udbytte samt behovet for at være endnu mere effektiv. Med de seneste nye funktioner, herunder den automatiske høstteknologi AFS Harvest Command, imødekommer 250 serien de krav der er fra store bedrifter og maskinstationer, såsom høst med høj hastighed, øget tærskekapacitet selv under de mest udfordrende forhold, samt en uovertruffen kornkvalitet. Case IH opfandt Axial-Flow® enkeltrotor designet på selvkørende mejetærskere, og stræber efter konstant at øge kundernes produktivitet. Indføring, rotor, korntank, tømmesystem og automatiske justeringer er designet til at kunne håndtere store kornmængder og gøre høsten nemmere.

Axial-Flow 9250

Axial-Flow 9250 mejetærsker har den seneste nye automatiserede Case IH høstteknologi, AFS Harvest CommandTM, der aflaster føreren, da han ikke længere skal justere mejetærskeren efter skiftende høstforhold på lange arbejdsdage.

Systemet kan vælges som ekstraudstyr og er sat op til at kommunikere med alle vigtige funktioner i mejetærskeren og samtidig optimere mejetærsker indstillingerne afhængig af den valgte strategi (der kan vælges mellem fire forskellige), for at give maksimal kapacitet under alle høstforhold. Indstillinger som f.eks. rotorhastighed, justering af rotorhustes ledeskinner, underblæser og soldenes åbning bliver automatisk ændret, for at sikre den højeste produktivitet og kornkvalitet, uden at føreren behøver at gøre noget.

Uanset hvor meget erfaring du har, vil systemet være til stor gavn, da mejetærskeren nu træffer de vigtige beslutninger automatisk for at optimere udbyttet.

Kontakt vores sælgere

VI TRÆFFES ALLE HVERDAGE MELLEM KL. 7:30-16:30

Claus Astrup

Claus Astrup
Sælger, landbrug
Tlf. 51 510 210
ca@maskincentrum.dk

Jens Rahbek
Sælger, Landbrug
Tlf. 30 50 9035
jr@maskincentrum.dk

Carsten Carøe Sørensen

Carsten Carøe Sørensen Medindehaver
Tlf. 40 684 420
ccs@sogl.dk

Peter F. Nielsen

Peter F. Nielsen
Medindehaver
Tlf. 21255130
pn@salling-traktor.dk