Case IH

LB 4XL

4 MODELLER – BALLEDIMENSIONER 80X70 TIL 120X90 CM
Den nye generation af LB-ballepressere er fyldt med forbedringer og raffinementer, så maskinerne nu er endnu mere produktive end deres forgængere. Derudover omfatter sortimentet nu to nye modeller, LB424 XL og LB434 XL. Du er garanteret en solid, robust og driftssikker ballepresser, uanset hvilken model du vælger. De er hver især beregnet på at gøre dit arbejde hurtigere mere effektiv, rentabel og fornøjelig.

LB4XL

Case IH’s ingeniører har gennemgået ethvert aspekt hele vejen igennem for at analysere områder, hvor der var mulighed for forbedring. Alle vigtige komponenter blev nøje undersøgt, fra pickup, rotor og forkammer til pakker og bindeapparat.

TWINEPRO
Det nye bindesystem kombineres med nyudviklede nåle og et nyt system til genindvinding af nåleåg. TwinePro bindeapparaterne benytter et simpelt system til at skabe et stærkt løkkeknob, så føreren kan opnå maksimal densitet med en lang række forskellige garntyper uden risiko for, at ballerne revner. Bindeprocessen med binding med løkkeknob eliminerer rester af garn på ballen, hvilket forbedrer foderkvaliteten, eller på marken, så den miljømæssige påvirkning reduceres.

Kontakt vores sælgere

VI TRÆFFES ALLE HVERDAGE MELLEM KL. 7:30-16:30

Claus Astrup

Claus Astrup
Sælger, landbrug
Tlf. 51 510 210
ca@maskincentrum.dk

Jens Rahbek
Sælger, Landbrug
Tlf. 30 50 9035
jr@maskincentrum.dk

Carsten Carøe Sørensen

Carsten Carøe Sørensen Medindehaver
Tlf. 40 684 420
ccs@sogl.dk

Peter F. Nielsen

Peter F. Nielsen
Medindehaver
Tlf. 21255130
pn@salling-traktor.dk