Case IH

Luxxum

Nogle ting gør bare arbejdet så meget lettere, at man tænker på, hvordan man nogensinde fik det klaret før. Det er præcis sådan man har det efter at have prøvet Case IH Luxxum Serie. Med bedre manøvredygtighed, en fantastisk komfortabel kabine og et bedre udsyn end i nogen anden traktor i denne klasse fortsætter Luxxum med at imponerer samt at lette førerens arbejde for at opnå højere produktivitet på din landbrugsbedrift.

LUXXUM SERIEN

Kig på en Luxxum, så kan du straks se, at dette er en traktor lavet til brugere med høje krav. Disse maskiner er modeller i midtersegmentet for de kunder, der ikke har behov for et maksimalt antal hk, men hvor enhver anden detalje er lavet bedst muligt.

 

Nogle ting gør bare arbejdet så meget lettere, at man tænker på, hvordan man nogensinde fik det klaret før. Den nye Case IH Luxxum er præcist sådan. Med bedre manøvreevne, en højere grad af komfort og et bedre udsyn end i nogen anden traktor i denne klasse, som vi har produceret, fortsætter vi med at lette førerens arbejde for at opnå højere produktivitet,både for føreren og traktoren.

Kontakt vores sælgere

VI TRÆFFES ALLE HVERDAGE MELLEM KL. 7:30-16:30

Claus Astrup

Claus Astrup
Sælger, landbrug
Tlf. 51 510 210
ca@maskincentrum.dk

Jens Rahbek
Sælger, Landbrug
Tlf. 30 50 9035
jr@maskincentrum.dk

Carsten Carøe Sørensen

Carsten Carøe Sørensen Medindehaver
Tlf. 40 684 420
ccs@sogl.dk

Peter F. Nielsen

Peter F. Nielsen
Medindehaver
Tlf. 21255130
pn@salling-traktor.dk