Case IH

Optum

Optum serie er en kraftfuld, kompakt og yderst manøvredygtig traktor med perfekt vægt-til-hestekraft forhold. Med det flotte iøjnefaldende design og den fantastisk LED-lyspakke er det ingen tvivl om at denne traktor vil vække opsigt i landskabet. Case IH Optum er en yderst pålidelighed og kraftfuldt valg, til enhver opgave med behov for maksimum effekt.

OPTUM SERIEN

Uanset om det drejer sig om jordbehandling, såbedstilberedning, såning eller transport i forbindelse med høsten, har vi udstyret Optimum CVXDrive med de sidste nye systemer for at sikre maksimal trækkraft i marken og effektiv håndtering og bremsning på landevejen. Optum CVXDrive giver imponerende kontrol og sikkerhed.

 

Oplev det helt suveræne komfortniveau i Optum CVXDrive. Traktoren er ikke blot meget brugervenlig, den ser også fantastisk ud og er en fornøjelse at køre. Forakslen er ophængt med to dæmpercylindere med 110 mm vandring og er saddelmonteret på bundkarret. Der anvendes en adaptiv styrelogik for at sikre høj ydelse, komfort og stabilitet.

Kontakt vores sælgere

VI TRÆFFES ALLE HVERDAGE MELLEM KL. 7:30-16:30

Claus Astrup

Claus Astrup
Sælger, landbrug
Tlf. 51 510 210
ca@maskincentrum.dk

Jens Rahbek
Sælger, Landbrug
Tlf. 30 50 9035
jr@maskincentrum.dk

Carsten Carøe Sørensen

Carsten Carøe Sørensen Medindehaver
Tlf. 40 684 420
ccs@sogl.dk

Peter F. Nielsen

Peter F. Nielsen
Medindehaver
Tlf. 21255130
pn@salling-traktor.dk