HER FINDER DU

LÆS VORES

LIDT MERE

YDELSER

NYE & BRUGTE

MEDARBEJDERE

KONTAKT OS

CASE IH PUMATM TRAKTORSERIE

Høj produktivitet og alsidighed

Kravene til landbrugsmaskiner stiger og stiger. De skal være af højeste kvalitet, de skal være billige at anskaffe og så skal de også være miljøvenlige!

CASE IH har udviklet Puma og Puma CVX der lever op til nutidens krav. Foruden at være utroligt produktive, økonomiske og ekstremt komfortable, er disse modeller også lette at betjene.

NY BRUGERVENLIG LUKSUSKABINE

Puma og Puma CVX modellerne har en særdeles komfortabel og ergonomisk designet førerkabine. Takket være det gennemgående betjeningskoncept på 110 til 700 hk modellerne fra Case IH med

samme A-stolpe, armlæn og Multicontroller, er Puma-serien meget brugervenlig og let at håndtere.
Du vil hurtigt lære maskinen at kende og opnå optimale arbejdsresultater med det samme!

 

MULTICONTROLLER™ ARMLÆN

Multicontroller™ armlæn, ICP intuitivt kontrolpanel og AFS Pro 700™ touch skærm kombinerer alle traktorens vigtigste funktioner. Fra valg af kørehastighed eller foragerautomatik til betjening af frontliften eller liften bag – med Multicontroller armlænet har du alting under fuld kontrol.

 

MOTOREFFEKT MED IMPONERENDE PRODUKTIVITET

Varemærket er overlegen motoreffekt: Op til 23% øget produktivitet til rådighed takket være automatisk motorstyring, Efficient Power og SCR, som giver dig mulighed for ubesværet at udføre krævende trækopgaver i marken og på landevejen, at nyde et afslappet arbejdsmiljø takket være de lavere motoromdrejninger og reducere omkostningerne gennem et lavere specifikt brændstofforbrug.

POWERSHIFT, FULL POWERSHIFT ELLER CVX-TRANSMISSION

Puma 130-160 modellerne er monteret med 6-trins Semi-Powershift transmissioner og kan udstyres med Full Powershift transmission, mens Puma 170-215 modellerne er udstyret med Full Powershift transmission som standard og der er monteret trinløs transmission på alle Puma CVX modeller. Aktiv Stop funktionen forhindrer traktoren i at rulle baglæns på skråninger og giver let start af traktoren uden aktivering af kobling eller bremse.  DKT™ dobbelt-kobling teknologien sikrer blød kørsel og høj brændstofeffektivitet.

HØJKAPACITETS HYDRAULIK SOM STANDARD

Med en oliekapacitet på op til 150 l/min. (Puma) og 170 l/min. (Puma CVX), er hydraulikken på disse traktorer designet til hårdt arbejde med en max. løftekapacitet på 10.460 kg i 3-punkt liften. Der kan tilsluttes syv (modellerne 130-160) eller ni (fra model 170) kontrolventiler. Frontlift og front-PTO kan tilvælges for endnu højere produktivitet.

EKSTRA KOMFORT: FORAKSELAFFJEDRING OG ABS

Den affjedrede foraksel sikrer blød kørsel og forbedret førerkomfort. Hvis du kører hyppigt på landevej, er ABS-systemet, tilgængeligt som ekstraudstyr, en klar fordel når det gælder sikkerhed – en fordel, som du kun opnår på en eneste traktorserie i denne klasse: Case IH Puma.


AFS – ADVANCED FARMING SYSTEMS

Med Case IH AFS systemer kan du maksimere effektiviteten, betjene ISOBUSkompatibleredskaber fra førerkabinen og anvende autostyringssystemer med optimal præcision. AFS Pro 700™ skærmen, som kan integreres som ekstraudstyr, giver dig mulighed for at bevare et konstant overblik – f.eks. af brændstofforbrug eller motor- og PTO-omdrejninger. Således kan traktorens indstillinger hurtigt og let tilpasses efter de pågældende redskaber og arbejdsforhold.

PUMA GALLERI

KATALOGET

DOWNLOAD

VIDEO

ÅBNINGSTIDER

LINKS