Case IH

Quantum

Uanset om du dyrker vindruer, frugt eller har brug for en smal traktor til andre opgaver, vil den nye Quantums slanke konstruktion, lille venderadius og gennemtænkte design være dit bedste aktiv. Med tilføjelsen af de nye CL-modeller i serien er der nu også en Quantum til almindelige opgaver.

Quantum SERIEN

Med deres nye funktioner inklusive større hydraulisk effekt, lettere tilkobling på det midtermonterede hydraulikudtag samt mulighed for en integreret front PTO kombinerer disse maskiner det bedste fra to verdener. På den ene side de egenskaber og kvaliteter, du kræver af en specialtraktor, og på den anden side det design og den driftssikkerhed, du finder i alle Case IH’s produkter.

 

Quantum-traktorer er som standard forsynet med en Synchro Shuttle-transmission, der sikrer fire hastigheder i hvert af de fire områder. Som ekstraudstyr kan der fås en Powershuttle til koblingsfrie skift. Der kan endvidere fås et krybegear med 12 hastigheder. Med PowerClutch kan gearskiftet udføres ved at berøre en knap, eller det er muligt at frakoble trækket uden kobling. Det er perfekt til arbejdes med læsser.

Kontakt vores sælgere

VI TRÆFFES ALLE HVERDAGE MELLEM KL. 7:30-16:30

Claus Astrup

Claus Astrup
Sælger, landbrug
Tlf. 51 510 210
ca@maskincentrum.dk

Jens Rahbek
Sælger, Landbrug
Tlf. 30 50 9035
jr@maskincentrum.dk

Carsten Carøe Sørensen

Carsten Carøe Sørensen Medindehaver
Tlf. 40 684 420
ccs@sogl.dk

Peter F. Nielsen

Peter F. Nielsen
Medindehaver
Tlf. 21255130
pn@salling-traktor.dk