Case IH

Steiger & Quadtrac

Steiger og Quadtrac serien sætter nye standarder for både produktivitet, pålidelighed og komfort, der alle overstiger forventningerne hos selv de mest krævende professionelle landmænd. De to modeller er identiske med undtagelse af drivlinjen. Quadtrack leveres med bælter og Steiger med hjul.

QUADTRACK & STEIGER

De stærkeste traktorer på markedet, Case IH Quadtrac og Steiger, sætter helt nye standarder for komfort og betjening, mens HI-ESCR miljøteknologien leverer imponerende effekt og brændstoføkonomi.

De er født til at levere den produktivitet, som store landbrug efterspørger til deres marker.

Til at yde klassens højeste effekt er Case IH-traktorerne Steiger og Quadtrac forsynet med en common rail FPT-højtryksmotor på 12,9 liter med totrinsturbo. Stage IV-emissionsbestemmelserne opfyldes med HI-eSCR-teknologien uden brug af et partikelfilter, en gennemprøvet teknologi , der leverer høje niveauer ef effekt og brændstoføkonomi uden at gå på kompromis.

KOMPROMISLØS

Quadtrac har branchens største kabine med markedets bedste 360° udsyn. Kabine- og sædeaffjedringssystemerne giver en smidig luksuskørsel, og du kan yderligere øge din komfort med det nye ventilerede sæde. Denne stille kabine med et effektivt elektronisk klimastyringssystem giver det bedste arbejdsmiljø, du kan ønske.

 

Den pålidelige transmission med bløde skift gør en lang dags arbejde i marken til en leg, og 16 x 2 fuld Powershifttransmissionen har en max. kørehastighed på 37 km/t. på landevej. Automatisk produktivitetsstyring gør det utroligt let at køre en Quadtrac eller Steiger, eftersom den faste hastighed let skiftes ved hjælp af det integrerede drejehjul – ligesom på en CVX traktor. Den afgørende faktor for disse traktorer er optimering af førerkomfort og produktivitet.

Kontakt vores sælgere

VI TRÆFFES ALLE HVERDAGE MELLEM KL. 7:30-16:30

Claus Astrup

Claus Astrup
Sælger, landbrug
Tlf. 51 510 210
ca@maskincentrum.dk

Jens Rahbek
Sælger, Landbrug
Tlf. 30 50 9035
jr@maskincentrum.dk

Carsten Carøe Sørensen

Carsten Carøe Sørensen Medindehaver
Tlf. 40 684 420
ccs@sogl.dk

Peter F. Nielsen

Peter F. Nielsen
Medindehaver
Tlf. 21255130
pn@salling-traktor.dk