Case IH

Vestrum

Den nye serie skiller sig ud fra mængden og kombinerer kompakte dimensioner af en manøvredygtig 4-cylindret traktor med maksimal kabinekomfort og funktioner fra de større Case IH modeller. Resultatet er det, er den første Case IH traktor i 100 HK-klassen med den velkendte CVXDrive transmission.

vestrum SERIEN

Vi bygger traktorer, der kan klare selv de mest krævende opgaver i hverdagen, og som giver fleksibilitet til enhver opgave. Case IH har altid fulgt disse styrende principper, og selvfølgelig er Vestrum CVXDrive ikke en undtagelse!

 

Case IH benytter den velkendte teknologi fra FPT på Vestrum CVXDrive modellerne. Vestrum CVXDrive motoren har allerede bevist sin fremragende effektivitet i DLG PowerMix. Motoren på 4,5 l anvender et common rail-indsprøjtningssystem og kan yde fra 100 til 130 HK ved nominel motorhastighed med en maksimal effekt på 110 til 140 HK fra 1.700 til 1.900 omdr./min. En meget avanceret wastegate-turbolader og nedstrømsmellemkøler giver motoren ”bison-egenskaber”, med en kraftig momentstigning ved lave motorhastigheder.

 

Den trinløse CVXDrive transmission på Vestrum CVXDrive giver den bedste arbejdsgang. Vestrum CVXDrive transmissionen har trinløse skift mellem nul og tophastighed, integreret krybegear og kun 1.700 omdrejninger ved 40 km/t, og desuden er den forsynet med Active Hold, så du kan standse og starte på bakker uden at bruge koblingen eller bremsen.

Kontakt vores sælgere

VI TRÆFFES ALLE HVERDAGE MELLEM KL. 7:30-16:30

Claus Astrup

Claus Astrup
Sælger, landbrug
Tlf. 51 510 210
ca@maskincentrum.dk

Jens Rahbek
Sælger, Landbrug
Tlf. 30 50 9035
jr@maskincentrum.dk

Carsten Carøe Sørensen

Carsten Carøe Sørensen Medindehaver
Tlf. 40 684 420
ccs@sogl.dk

Peter F. Nielsen

Peter F. Nielsen
Medindehaver
Tlf. 21255130
pn@salling-traktor.dk