Kvalitetsmaskiner

Vi sælger landbrugsmaskiner af allerbedste kvalitet. Case IH er vores hovedområde og ellers tilbyder vi en række kvalitetsprodukter som fx Krone, Joskin og Giant.

Fabriksnye maskiner

Hos Maskincentrum finder du et stort udvalg af nye og brugte landbrugsmaskiner. Vi er autoriseret Case IH forhandler men er også leveringsdygtige i mange andre kvalitetsmærker som Krone, Amazone, Joskin og Giant.

Vi vil gerne være kendte for vores høje kvalitet hvad enten det drejer sig om maskiner til såning, høst eller andet landbrugsarbejde.

Vi har dygtige sælgere med fingeren på pulsen. Så uanset om du er professionel landmand, fritidsbruger eller driver en maskinstation, så kan du få al den hjælp, du har brug for i valget af de rette maskiner og redskaber.

Vi kan sågar tilbyde løsninger inden for bytte, salg, leje og leasing samt service- og vedligeholdelsesaftaler.

Brugte maskiner

Maskincentrum tilbyder også et varieret udvalg af brugte landbrugsmaskiner og redskaber til salg. Vi har et stort lager i vores hal på Farvervej 9 i Aulum – og du er altid velkommen til at kigge forbi.

Er du på udkig efter noget specifikt, så tag fat i vores sælgere. Vi kan imødekomme langt de fleste ønsker og ikke mindst bestille lige netop den maskine hjem, du er på udkig efter.
 
Vores brugte landbrugsmaskiner og tilbehør er alle undersøgt og eftersynet på vores eget værksted. Det er din sikkerhed for, at de er funktionsdygtige og og klar til at blive taget i brug.

Vi forhandler

Cae IH
Amazone
Krone
Joskin
Giant
Kongskilde
Goes
Husqvarna
Kramp
Klippo
Müthing
Reno
Nilfisk
Simplicity

Kontakt vores sælgere

VI TRÆFFES ALLE HVERDAGE MELLEM KL. 7:30-16:30

Claus Astrup

Claus Astrup
Sælger, landbrug
Tlf. 51 510 210
ca@maskincentrum.dk

Jens Rahbek
Sælger, Landbrug
Tlf. 30 50 9035
jr@maskincentrum.dk

Carsten Carøe Sørensen

Carsten Carøe Sørensen Medindehaver
Tlf. 40 684 420
ccs@sogl.dk

Peter F. Nielsen

Peter F. Nielsen
Medindehaver
Tlf. 21255130
pn@salling-traktor.dk