vi elsker
maskiner

Vi vil rigtig gerne være kendte for vores fremragende service. Foruden den rette knowhow så er god service også ensbetydende med, at vi kender vores kunder og ikke mindst deres maskinpark, som var det vores egen. Uanset om det handler om nysalg, serviceaftaler eller reservedele, så er vi bare klar, når behovet er der.

Salg og service af maskiner

Maskincentrum A/S blev stiftet i de begyndende måneder af 2015 som et kompagniskab mellem to etablerede kræfter på området, Carsten Carøe Sørensen, indehaver af Sørensen og Lynggaard A/S i Viborg, og Peter Nielsen, indehaver af Salling Traktorservice A/S i Spøttrup og Nordvestjysk Traktorservice A/S i Hurup.

Maskincentrum med placering i Aulum åbnede dørene den 9. februar 2015 og kunne dermed fortsætte forhandlingen af Case IH samt flere andre spændende mærker.

Udover at forhandle Case IH tilbyder maskinforretningen også salg af andre landbrugsmaskiner samt have- og parkløsninger til såvel professionelle som private.

Maskincentrum A/S har udstilling af maskiner i en stor hal på Farvervej 9, et veludstyret værksted  og et omfattende lager af reservedele på Smedegade 3.

Vores målsætning er at servicere landbruget, maskinstationer og have-folket i området med stærk faglig ekspertise og de bedste maskinløsninger på markedet. Vi har mange års erfaring i branchen og det er en sikkerhed for vores kunder, som med garanti vil opleve en reel og kompetent betjening.

Vores salgsafdeling kan hjælpe dig med både nye og brugte maskiner ligesom vores værksted kan servicere dine maskiner uanset mærke og model.

I serviceafdelingen er vi opdateret med tidens krav og vores rullende servicevogne kommer gerne til dig, når akut hjælp er påkrævet.

Vi tilbyder
vores ekspertise

Maskinsalg

Landbrug & have-park

Vi sælger landbrugsmaskiner af allerbedste kvalitet. Case IH er vores hovedområde og ellers tilbyder vi en række kvalitetsprodukter som fx Joskin og Giant.

butik_lager

Butik & lager

I vores butik har vi kvalitetsprodukter til professionelle og de mere krævende hobbybrugere. Vi kender vores produkter og kan give dig råd og vejledning inden du køber.

maskincentrum_8

Værksted & service

Vores dygtige montører sørger for hurtig og effektiv service så dine maskiners nedetid begrænses mest muligt. Vi servicerer alle mærker.

Vi forhandler

Cae IH
Amazone
Krone
Joskin
JCB Agri
Giant
Granit Parts
Husqvarna
Kramp
Müthing
Reno
Nilfisk