Reservedele

Vi har et stort lager med de mest nødvendige reservedele og kan hurtigt skaffe lige præcis det, du mangler.

Stort lager

Vi bestræber os hele tiden på at følge med udviklingen inden for landbruget og have-park området og ved hvor vigtigt det er, at nedetiden ikke bliver for lang.​


Derfor er vi altid leveringsdygtige i et stort udvalg af reservedele til dine maskiner. Med masser af varenumre på hylderne er der en god chance for vi hos Maskincentrum har den reservedel, som du skal bruge. Reservedele som ikke er på lager skaffes hurtigt fra vore stabile leverandører, oftest til efterfølgende morgen.

Vores dygtige lagermedarbejdere står altid klar til at hjælpe dig med at finde den rette reservedel, så du hurtigt kan få din maskine ud at arbejde igen.

Den rette viden

På reservedelslageret hos Maskincentrum møder du motiverede og engagerede medarbejdere med stor indsigt og erfaring. Vi står klar med en faglig know how, og vi ved, hvad vi taler om.

Vi forhandler hele sortimentet fra Kramp Agro, som tilbyder et velassorteret udvalg af varer til landbruget og have-park. Desudenskal det fremhæves, at vi er lagerførende på alle vores hovedmærker som Case IH, Krone, Amazone, Husqvarna mv.

Kontakt LAGERET I DAG

VI TRÆFFES ALLE HVERDAGE MELLEM KL. 7:30-16:30

Allan Troelsen
Lager – butik
Tlf. 96 411 100
at@maskincentrum.dk

Lars Kiilerich

Lars Kiilerich
Lager – butik
Tlf. 96 411 100
lk@maskincentrum.dk

Maja Rathkjen

Maja Rathkjen
Lager – butik
Tlf. 96 411 100
mr@maskincentrum.dk