værksted

Vores dygtige montører sørger for hurtig og effektiv service så dine maskiners nedetid begrænses mest muligt. Vi servicerer alle mærker.

Landbrugsmaskiner

Hos Maskincentrum står vi klar til at hjælpe dig med dine landbrugsmaskiner, hvis uheldet skulle være ude. Vi har fuld forståelse for, at det skal gå hurtigt, men vi insisterer på at det samtidig skal laves ordentligt.

Vi har værksted på Smedegade 3 i Aulum. Her kan vores dygtige montører hurtigt og effektivt få din maskine ud at køre igen.

Vi kan hjælpe med både servicering og reparation af alle typer landbrugsmaskiner samt redskaber dertil. Vi er autoriseret Case IH forhandler, men vi kan sagtens hjælpe dig med andre mærker også.


Vi er din professionelle samarbejdspartner når det gælder landbrugsmaskiner og vi tilbyder gerne at lave en serviceaftale på din maskinpark, så vi sikrer mindst mulig nedetid og højst mulig effektivitet.

Have-park maskiner

På værkstedet hos Maskincentrum vægter vi denden faglig ekspertise og en personlig betjening meget højt. Vores montører er veluddannede og dygtige. De har stor erfaring i både 2-takts og 4-takts motorer og holder sig altid opdateret inden for skov-, have- og park-maskiner. Du kan derfor trygt stole på vejledning du får med dig hjem efter et besøg hos Maskincentrum.

Oplever du problemer med dine småmaskiner, så kan du trygt overlade dem til os. Vi har løsningerne og ekspertise, så dine maskiner igen kan blive gjort klar til brug.

Book tid PÅ VÆRKSTEDET i dag

VI TRÆFFES ALLE MANDAG-TORSDAG MELLEM KL. 7:30-16 OG FREDAG KL. 7:30-15:15

Ring til os på tlf. 96 411 100